Saturday, 23 March 2013

VIDEO KE DUA DARIPADA PAPAGOMO!!!


Kurang 24jam lagi Brader difahamkan daripada sahabat Brader bahawa Papagomo bakal mendedahkan lagi video terbaru Anwar dengan seorang mahasiswa. Video ini adalah part 2 iaitu sambungan daripada video pertama yang dikeluarkan beberapa hari lalu.


Brader di fahamkan papagomo akan mengasak Anwar habis-habisan selepas ini berikutan tindakan Anwar yang telah menghantar samseng upahannya hingga menyebabkan papagomo mendapat 5jahitan di kepala. 

Paling menarik Brader nak rakyat tahu, Rafizi Ramli sendiri telah mengaku bahawa Anwar yang berada di dalam video tersebut. Menurut Rafizi Ramli, Anwar memang seorang yang mesra dan baik. Jadi apa salahnya video yang dikeluarkan tersebut? Kata-kata ini keluar semasa sidang akhbar yang di buat bagi mendedahkan siapa Papagomo. 

Persoalan Brader di sini ialah benar atau tidak Anwar yang melakukan seks tersebut? Rakyat tidak kisah siapa Papagomo. Rakyat kisahkan pendedahan yang Papagomo lakukan kerana ia melibatkan seorang pemimpin Tertinggi Pakatan Pembangkang.


Petikan diatas adalah daripada ulama PAS. Dalam artikal tersebut telah menekankan bahawa setiap calon yang bertanding harus di dedahkan keburukannya bagi membolehkan rakyat menilainya. Jadi disini Brader tegaskan jangan ada macai-macai Pakatan Pembangkang menyalahkan sesiapa pun yang mendedahkan keburukan pemimpin mereka.

KEBENARAN YANG DI TEGAKKAN, BUKAN PREPSEPSI YANG DICARI!!!

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...